Fațade

Fațadele din noua generație au un sistem cu o gamă largă de montanți și traverse. Acestea reprezintă soluția potrivită pentru orice proiect arhitectural. Accesoriile complementare sunt identice pentru orice fațadă din gama Cortizo. Sticla este susținută pe toate laturile ei de profilul care include garnituri de separare.

Capacitatea de vitrare este îmbunătățită pentru a spori eficiența energetică și pentru a oferi protecție termică și acustică de nivel înalt. Sistemele de fațadă includ profile și îmbinări care facilitează montajul ambelor tipuri de fațadă Cortizo: Fațadă TP 52 și Fațadă SG 52, indiferent de tipul acesteia (în vertical, cu înclinație, poligonal, în colț la 90°.

Fațadă TP 52

Pentru noua generație de fațade, la sistemul de bază se adaugă gama amplă de montanți și traverse care oferă soluții pentru orice dorință estetică sau constructivă ale proiectelor arhitecturale. Profilele de bază au dimensiuni de la 16 mm, până la 250 mm pentru montanți, iar pentru taversă, dimensiunea variază între 22,5 mm și 255,5 mm.

Gama de profile și îmbinări mecanice facilitează executarea mai multor tipuri de fațadă: poziționate vertical, înclinate, poligonal sau perpendicular). Sticla se poate fixa pe profilul suport cu ajutorul unui profil presor continuu prins în partea exterioară pe un suport incorporat în traversă sau montant.

Fațadă SG 52

Fațada SG 52 este un sistem clasic, cunoscut și sub numele de sistem Stick. Modul de fixare a sticlei pe profilul suport se realizează cu ajutorul unor cleme și a unei inserții care se montează în camera de aer a sticlei.

Această fațadă reprezintă un sistem tradițional, profilele de bază având dimensiuni pentru montanți și traverse de la 16 mm, până la 250 mm, respectiv de la 22,5 mm, până la 255,5 mm. Aspectul elegant este dat de sticla care evidențiază partea exterioară. Capacitatea de vitrare de până la 44 mm este dată de grosimea geamurilor, îmbunătățind nivelul de izolare termic și costurile aferente.

ro_RORomână