Geam Termoizolant

Evoluția tehnologiei a dus la crearea unor sisteme tot mai eficiente privind funcția energetică a unei clădiri. Un geam termoizolant are o serie de caracteristici prin care se distinge față de alte produse de tâmplărie: sticla – tipul și modul de fabricare, construcția și componența ramei, numărul de foi de sticlă utilizat. Dincolo de arhitectură și aspect, geamurile sunt proiectate astfel încât să permită un anumit nivel de transfer termic, reflexie luminoasă, dar și izolare fonică

PLANITHERM® 4S EVOLUTION

Acest geam termoizolant este descris prin performanța sticlei care oferă protecție solară îmbunătățită prin scăderea nivelului de reflexie extern.

Sticla pe care o utilizăm menține o atmosferă controlată în interiorul oricărui spațiu pentru a beneficia de confort termic de durată. Are duble proprietăți: reflectă radiațiile infraroșii și o mare parte a energiei solare.

PLANISTAR SUN PLUS

Alege să câștigi din punct de vedere financiar și energetic și achiziționează geamul termoizolant Planistar Sun Plus pentru un plus de confort. Reduce considerabil consumul de energie și obține eficiență maximă!

Indiferent de grosimea sticlei pe care o alegi, aceasta are funcții multiple - reflectă radiațiile infraroșii, energia solară, oferă o izolare termică avansată și permite un grad ridicat de luminozitate.

PLANITHERM® XN

PLANITHERM® XN este cea mai achiziționată sticlă de pe piață, pentru performanțele sale în dublu și triplu vitraj. Este potrivită pentru toate tipurile de ferestre, oferind un aspect elegant atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel comercial.

Reduce consumul de energie în orice sezon și oferă eficiență energetică ridicată, dar și un grad de luminozitate mărit pentru confortul termic la care visezi.

Geam Termoizolant Conex

Conex (Duplex sau laminat) este un tip de geam format din doua foi de sticla de grosimi egale, avand intre ele un film PVB (polivinil butiril). Daca sticla se sparge, fragmentele raman atasate de filmul PVB, astfel geamul pastreaza o rezistenta reziduala pana la inlocuirea acestuia. Se pot obtine diferite tipuri de sticla laminata variind grosimea foilor de sticla si numarul straturilor de film. Astfel, s-a stabilit o notatie pentru sticla conex. Sticla conex este utila atunci cand se doreste o crestere a gradului de rezistenta, fie pentru usi, ferestre sau geamuri despartitoare sau atunci cand spargerea geamului si raspandirea cioburilor pot genera accidente periculoase.

ro_RORomână