Uși de Garaj

ZUPFINESTRE

Apeși pe un singur buton, iar ușa garajului tău se va deschide. Alege varianta automatizată pentru un confort sporit!

Sistemele de comandă și control se pot conecta la sistemul de management al clădirii și poți accesa totul dintr-o singură telecomandă. Ușile de garaj dispun de modele variate de design și culori pentru a le putea integra plăcut în arhitectura casei tale.

Grilajele metalice

Grilajele metalice sunt o modalitate eficientă de a închide spații industriale și comerciale, asigurând totodată protecție antiefracție. Acestea pot fi acționate electric, dar și manual (în situații de urgență).

Confecționate din oțel galvanizat, grilajele metalice tip rulou se folosesc în situațiile în care există nevoia unei transparențe chiar și la momentul închiderii.

Ușile de garaj

tip rulou

Ușile de garaj tip rulou sunt eficiente și fiabile în condiții de folosire intensă și prezintă posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric.

Acestea reprezintă alegerea ideală pentru fiabilitate și siguranță. Prin modalitatea de închidere, ușa de garaj ocupă un spațiu mic, lamelele se strâng într-o casetă ce poate fi poziționată la interior, exterior sau poate fi mascată.

Ușile de garaj

secționale

Ușile de garaj secționale sunt soluția unei izolări termice optime. Ușa poate fi acționată electric de la distanță prin intermediul unei telecomenzi al cărei cod nu poate fi clonat, iar în cazul unei întreruperi de curent aceasta poate fi deschisă de urgență.

Ușile prezintă sisteme de siguranță împotriva prinderii degetelor între panouri, la ruperea arcurilor și împotriva tentativelor de efracție.

ro_RORomână