Accesorii

ZUPFINESTRE

Când aveți în plan alegerea accesoriilor pentru ferestrele ZUPFINESTRE, aceasta trebuie făcută în relație cu respectarea principiilor de izolare termică și ventilare cu aer proaspăt a încăperilor.

Accesoriile noastre sunt potrivite pentru utilizare în cazul caselor pasive, însă este necesară o atenție semnificativă în ceea ce privește proiectarea și execuția detaliilor tehnice.

Glafuri

Precum rama unui tablou, glafurile definesc valoarea estetică a unei ferestre, iar din punct de vedere funcțional protejează tencuiala pereților. Disponibile în culorile ferestrelor, glafurile interioare sunt foarte simplu de întreținut, rezistente la umezeală și zgârieturi.

Pentru partea de exterior a tâmplăriei se folosesc glafurile din aluminiu, foarte rezistente la intemperii, concepute să-și mențină aspectul estetic pentru un timp îndelungat.

Sisteme Ventilație

climAktiv

Cu toate acestea, aerisirea este uneori greu de realizat, din motive ce ţin de programul fiecăruia. Din acest motiv, Salamander oferă prin climAktivPlus un accesoriu de fereastră ce asigură aerisirea fiabilă şi energoeficientă a locuinţei dvs. Sistemul de aerisire se integrează aproape invizibil în toate ferestrele din material sintetic Salamander şi oferă un flux de aer proaspăt şi constant chiar şi în spaţiile închise.

Sisteme Ventilație

THM 90

Disponibila pt pachete de sticla de 20mm,24mm,28mm,33 mm Datorita designului sau plat THM 90 este ideala pentru aplicarea la ferestre si usi glisante . Profilul situat spre interiorul locuintei se comporta ca o reala plasa de insecte Clapeta deschis/ inchis poate fi setata în 5 în trepte (deschis / închis + 3 intermediar) si garantează etanșeitatea la apă până la 20 Pa în poziția deschis. Finisaje:natur,alb,maro si la cerere orice RAL

Sisteme Ventilație

AR 75

Datorita mecanismului sau unic patentat grila de ventilatie AR 75 este disponibila in 4 variante pentru urmatoarele debite de aer: 56 (mic), 70 (mediu), 81 (mare) sau 106 (X-Large) m³ / h / m Profilul situat spre interiorul locuintei se comporta ca o reala plasa de insecte Finisaje:natur,alb,maro si la cerere orice RAL Capacele laterale sunt în negru sau alb, dar, de asemenea, disponibil în alte culori la cerere. Clapeta de interior acționează ca o plasă de insecte si este ușor de indepartat in vederea curatarii Reducere sticla : 75 mm * Inaltime : 92 mm Disponibile pt pachete de sticla de:: 20, 24, 28, 32, 36, 40 & 44 mm **

Sisteme Închidere

Inteligență

Produsele noastre sunt echipate cu sisteme de închidere inteligente, care asigură durabilitate, siguranță și rezistență la un grad de uzură ridicat. Un rol foarte important pe care îl îndeplinesc este cel al asigurării închiderii etanșe a tâmplăriei, fiind construite astfel încât să permită reglajul precis, gradual și pe fiecare punct în parte. Astfel, se asigură o durată de viață îndelungată, cu caracteristici optime.

Plasele de insecte

Tip plisse

Plasele de insecte tip plisse sunt inspirate din design-ul japonez și sunt potrivite pentru ușile cu dimensiuni mari. Ele se pot monta pe orice tip de tâmplărie, fără demontare pe timp de iarnă și pot ajunge la lungimi de până la 2600 mm, cu acţionare pe verticală sau orizontală, într-un singur canal sau două. Ansamblarea se face în scurt timp, design-ul este modern, ideal pentru ferestre, uși normale sau glisante în interiorul spațiilor rezidențiale sau birourilor.

Tip rulou

Plasele de tip rulou se utilizează pentru geamurile mai greu accesibile. Se pot fixa permanent și sunt dotate în partea superioară cu o casetă în care se strânge plasa și pe lateral cu 2 ghidaje montate direct pe tâmplărie, fiind eficiente împotriva insectelor. Fibra din care sunt fabricate aceste plase este rezistentă la razele UV. Realizate pe profile de aluminiu, pe dimensiunile, tipologiile și culorile solicitate, ele se încadrează cu orice tip de tâmplărie.

Cu balamale

Plasele cu balamale reprezintă o soluţie extrem de accesibilă. Sunt ușor de montat și utilizat, dar au nevoie de mai mult spațiu pentru a se deschide. Realizate din aluminiu, acestea sunt ușor de întreţinut, pot fi demontate și depozitate pe perioada iernii. Rolul acestor plase cu ochiuri fine este de a împiedica intrarea insectelor sau a particulelor mari de praf. Deschiderea se realizează cu ușurință în partea din mijloc și pot fi ușor detașate pentru a fi curățate.

ro_RORomână