Copertine

ZUPFINESTRE

Coperinele ZUPFINESTRE au numeroase destinații: terase, cafenele, restaurante, spații rezidențiale sau hoteluri. Materialele din care sunt confecționate sunt foarte rezistente și calitative, de aceea copertinele pot fi montate pe orice suprafață care poate susține greutatea acestora. Copertinele pot fi împărţite în mai multe categorii, și anume:

Copertine cu

braţe basculante

Gândite pentru a putea fi folosite la ferestrele fără balcoane, nivelul de lumină din cameră poate fi controlat prin atașarea lor. Pot fi acționate prin sistem manual (cu manivelă) și electric (prevăzut cu acționare simplă sau automată cu senzori de lumină).

Copertine cu

braţe retractabile

Avantajoase prin faptul că nu împiedică circulația pe sub ele, aceste copertine se recomandă a fi folosite preponderent în zonele comerciale. Pot fi folosite pentru umbrirea teraselor, a ferestrelor și vitrinelor magazinelor stradale.

Durata medie de viață a copertinelor este de 15 ani. Acestea pot fi acționate manual (cu manivelă) și electric (prevăzute cu acționare simplă, sau automată cu senzori de lumină).

ro_RORomână