Noi suntem

ZUPFINESTRE,

încântați de cunoștință!

ZUPFINESTRE este unul dintre cele mai apreciate brand-uri românești din domeniul tâmplăriei care s-a extins și la nivel european. Pe parcursul a 11 de ani de experiență, am reușit să livrăm produse de calitate, atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații comerciale. Reputația noastră se bazează pe grijă pe care o avem față de clienții noștri, oferind servicii de vânzare, proiectare, producție și montaj. Ne diferențiem prin construirea unor produse durabile care corespund celor mai înalte standarde, prin dezvoltarea unor soluții inovative și prin crearea unor relații de lungă durată cu furnizorii și partenerii noștri.

La ZUPFINESTRE, furnizăm servicii de tâmplărie completă PVC și aluminiu cu produse de top din gama Salamander și Cortizo. Înțelegem nevoile clienților noștri, de aceea munca noastră este susținută de spiritul inovativ și adaptarea la standardele internaționale. Încrederea pe care am câștigat-o pe parcurs se datorează angajamentului de a ne dedica complet clienților noștri și de a răspunde tuturor cerințelor.

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

ZUPFINESTRE,

furnizorul tău de încredere

Colaborăm cu branduri consacrate

Îți oferim siguranța lucrărilor noastre

Suntem alături de tine pe durata întregului proces cu consiliere profesională

Folosim materiale de calitate superioară

Răspundem cerințelor voastre prompt și în timp real

Ținem pasul cu tendințele și investim constant în utilaje

Profesionalism

Calitatea este prioritatea noastră, de aceea tratăm cu seriozitate fiecare proiect.

Flexibilitate

Îmbrățișăm cu același entuziasm orice provocare și ne adaptăm cerințelor și nevoilor tale.

Responsabilitate

Știm cât de importantă este locuința pentru fiecare dintre voi, de aceea ne asumăm responsabilitatea confortului de lungă durată.

Învățare

Ne place să fim la curent cu tendințele, astfel că echipa noastră este într-o continuă învățare.

ro_RORomână