De ce să alegi tâmplăria din aluminiu ZUPFINESTRE?

Cum vrei să arate casa visurilor tale? Probabil că ți-ai pus deseori întrebarea asta. Dacă îți dorești o panorama impresionantă, care să largească vizual camerele, la ZUPFINESTRE îți oferim soluții moderne și eficiente indiferent care este planul tău.

Pachetul Cor-70 Foaie ascunsa CC16 cu BT și pachetul COR 4200 culisante (cu bariera termică) este potrivit pentru proiecte personale și industriale, fiind o opțiune sustenabilă și inovativă. Profilele au un design minimalist și sunt confecționate din aluminiu calitativ, rezistent la transfer termic,

ZUPFINESTRE - Calitate premium cu profile de aluminiu pentru tâmplărie

Pentru că suntem atenți la nevoile tale, ți-am pregătit o descriere a produselor noastre care să te ajute să înțelegi mai bine ce fel de uși și ferestre se potrivesc proiectului tău. Profile din aluminiu pentru tâmplăria interioară și cea exterioară îți vor asigura performanțe neașteptate și confort ridicat pentru a te bucura de momente relaxante în familie.

Produsele noastre sunt realizate printr-un process avansat doar din materiale premium. Alegând profilele COR-70 și COR 4200 te bucuri acasă de:

- Coeficient ridicat de izolare termică cu multiple sisteme disponibile,

- Permeabilitate ridicată la apă, aer, vânt,

- Profile superioare durabile tricamerale,

- Un material 100% reciclabil

- Scut antiefracție.

Performanțe impecabile pentru tâmplăria ferestrelor

Montarea ferestrelor reprezintă cea mai importantă etapă din procesul amenajării unei încăperi, iar profilele din gama Cortizo sunt potrivite pentru orice tip de construcție datorită versatilității sistemelor din aluminiu și a proprietăților acestora. Îți recomandăm produsele din seria de profile Cortizo, ideale pentru clădirile de birouri, cu zone mari de geam sau celor în formă de cupolă, pentru sisteme arhitecturale complexe, de genul unor vitraje ample, faţade tip perete-cortină, sere şi cupole de sticlă. Totodată le recomandăm pentru construcțiile cu capacitate energetică crescută și prietenoase cu mediul.

Noi îți dăm ocazia să alegi ce tip de sticlă termoizolantă îți dorești pentru tâmplăria ferestrelor, iar în funcție de bugetul tău și de condiția construcției, ai posibilitatea de a opta pentru vitrajul dublu sau triplu, care se asociază perfect cu canturile suprafeței de aluminiu. Datorită grosimii profilului de 55,5 mm, geamurile au o rezistență acustică sporită și securitate consolidată a sistemului antiefracție.

Tâmplărie premium pentru uși de ultimă generație

Profilele din aluminiu ZUPFINESTRE sunt potrivite pentru amenajarea încăperilor cu uși de calitate superioară, iar profilele Cortizo 4200 cu barieră termică dispun de performanțe termice excelente și o rată ridicată de inerție a profilurilor, aspect ce permite construirea unor cadre de mari dimensiuni. Astfel, produsele Cortizo de la ZUPFINESTRE au o aplicabilitate vastă pentru efectuarea ușilor armonice cu deschideri mari, pe suprafețe extinse. De asemenea, sunt rezistente la lovituri şi factori de mediu și se întrețin ușor. Versatile, moderne și eficiente pentru diverse elemente de feronerie, ușile asigură o protecție fonică superioară, diminuând zgomotul cu până la 48% față de ușile normale. Datorită aluminiului premium din care sunt confecționate oferă un grad sporit de siguranță împotriva tentativelor de efracție. Profilele Cortizo dispun de trei camere, cu o adâncime structurală de 106 și 126 mm pentru rame și între 60 și 80 mm pentru panourile cadrului de ușă, oferind protecție termică sporită.

Profilele Cortizo de la ZUPFINESTRE: soluții durabile și performante pentru spațiul tău

Datorită diversității de profile și a podurilor termice extrem de groase, produsele din aluminiu Cortizo 4200 de la ZUPFINESTRE au coeficient termic ridicat. Cu ajutorul garniturilor principale cu mai multe componente și a grupurilor de geam cu opțiune suplimentară te poți bucura în liniște și fericire în locuința ta, ele asigurând o izolare acustică la standardele cele mai înalte. Atât la uși cât și la ferestre adâncimea profilului permite utilizarea unor diverse unități de sticlă care cresc rezistența la pătrunderea zgomotelor, efracție și la impacte variate. Acesta are un grad ridicat de compatibilitate în ceea ce privește componentele ușilor sau a ferestrelor, unele profile, garnituri sau accesorii fiind comune ambelor structuri.

Profilele ZUPFINESTRE sunt ecologice 100%, aluminiul numărându-se printre metalele ușor de reciclat. Tocmai din acest motiv este utilizat atât de des în industria de construcții.

Profile care dau spațiului tău un design minimalist și un aspect elegant

Aceasta combină cele două proprietăți pe care ar trebui să le îndeplinească o fereastră vitrată expusă radiației solare și căldurii, în special în timpul verii. Această sticlă are o capacitate excelentă de a reflecta radiația infraroșie, iar prin controlul solar reflectă o mare parte din razele UV. Este potrivită pentru ferestrele orientate spre Est și Vest, oferind proprietăți bune de transmitere a luminii și permițându-vă să vă bucurați de lumina zilei pentru mai mult timp.

Sticlă laminată – O izolare fonică de invidiat pentru casa ta. Bucură-te de viață trăind din plin într-o casă liniștită

Profilele Cortizo nu au doar un design plăcut, ci îmbină și funcționalitatea energetică ridicată, precum și tehnologii avansate. Spre deosebire de tâmplăria din lemn sau PVC, aceasta dispune de o paletă cromatică vastă de nuanțe și culori din gama RAL. De asemenea, durabilitatatea aluminiului este una îndelungată, de peste 10 ani.

Solicită o ofertă personalizată sau informații suplimentare de la specialiștii ZUPFINESTRE la numărul: 0737.022.200 sau pe e-mail: office@zupfinestre.ro.

Alege calitatea și confortul potrivit spațiului tău!

ro_RORomână